Kobieta i dom



Muffiny z jagodami

Wspaniałe ciasta, puszyste i nie za słodkie, a do tego cała masa jagód. Na wierzchu posypane cukrem trzcinowym i płatkami migdałów. Te muffinki naprawdę są warte wypróbowania.

Składniki:

  • 50g roztopionego masła
  • 175ml mleka
  • 4 łyżki miodu
  • 2 jajka
  • 225g mąki
  • szczypta soli
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1/2 szklanki jagód

Do posypania: płatki migdałowe, cukier trzcinowy Demerara


Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d bloggers like this: