Kobieta i dom



Kotlety z indyka z jabłkami i borówkami

Kotlety z indyka, panierowane w cieście, są bardzo smaczne i nie tracą swej soczystości podczas smażenia.

Składniki

  • 4 kotlety z indyka po 150 g
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 3 łyżki mąki pszennej, 3 jajka
  • 4 dojrzałe jabłka
  • 4 łyżki powideł z borówek
  • olej do smażenia
  • plasterki cytryny i pietruszka do dekoracji

Inne przepisy na obiad


Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d bloggers like this: